Vivarium Logo 150x90VIVARIUM
EINDHOVEN
clear

INSCHRIJFFORMULIER


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!

Als u meer wilt weten over hoe Vivarium omgaat met uw gegevens, kijk dan op onze Privacy pagina.

Vul hier uw persoonsgegevens in:


Voornaam:   *
Achternaam:   *
Straat & huisnummer:   *
Postcode:   *
Woonplaats:   *
Telefoonnummer:   *
Emailadres:   *

Uw geboortedatum wordt niet opgeslagen maar eenmalig gebruikt om te bepalen of en zo ja hoe lang u in aanmerking komt voor het jeugdtarief.

Geboortedatum: 

Privacy: Vivarium meent dat onderlinge contacten van de leden belangrijk zijn voor de doelstellingen van onze vereniging. Daartoe publiceert Vivarium een interne ledenlijst, uitsluitend op papier, die alleen aan de leden wordt verstrekt en die alleen dient voor het leggen van dergelijke onderlinge contacten. Verspreiden van deze gegevens naar derden en/of commercieel gebruik ervan is strikt verboden.
Vanwege de wetteljke regelingen omtrent privacy mogen we echter niet uitgaan van uw toestemming, u moet expliciet toestemming verlenen. Daarom verzoeken we u om hieronder te kiezen welke gegevens u op de interne ledenlijst wilt laten plaatsen (uw naam zal daar altijd bij staan). Kiest u niets dan komt u ook niet op de interne ledenlijst!


- Alle onderstaande: 
- Adres: 
- Telefoonnummer: 
- Emailadres: 

Graag zouden we van u willen weten welk type vivarium u heeft of van plan bent aan te schaffen, bijvoorbeeld: gezelschapsaquarium, speciaalaquarium, zeeaquarium, paludarium of terrarium.

Soort aquarium: 

Kies hieronder de reden waarom u dit formulier invult. Als u inschrijft als jeugdlid of huisgenootlid geldt een korting op de hieronder genoemde bedragen zoals beschreven onder Contributie op pagina Vereniging. Daar vindt u ook ons bankrekeningnummer. Het inschrijfgeld van € 5,– is al met de hieronder genoemde bedragen verrekend.

Ondergetekende: 
 
Handtekening: Omdat u op dit formulier geen rechtsgeldige handtekening kunt zetten, nemen we altijd contact met u op over uw inschrijving. U wordt ingeschreven als lid zodra we uw contributie hebben ontvangen.