Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
 
Informatie
Aanmelden
AVG/Privacy
 
Nieuwsbrief
Agenda
District
Kalender
 
Archief
Historisch
Bibliotheek
Links
 
Bestuurslogin
 
Vorige pagina

Uitnodiging

Vivarium lezing 12 oktober

Lezing 12 oktober: Hans Meulbok en André Jansen: "Natuurlijk een aqua-terrarium"

Op dinsdag 12 oktober a.s. presenteren de heren Hans Meulbok en Andre Jansen voor onze vereniging de lezing "Natuurlijk een aqua-terrarium". Hans en André hebben hun sporen in onze hobby en als sprekers al ruimschoots verdiend, ze zijn dan ook al vaker bij Vivarium geweest, vorig jaar nog met een zeewaterlezing. Ditmaal gaat het dus over een andere tak van onze hobby.

Over de lezing schrijven de sprekers:

In deze lezing behandelen we de volgende onderwerpen:
  • De nieuwste methoden van inrichting zoals de flevopol-methode, tegellijm, kunststofdoek achterwand (nieuwe ontwikkeling)
  • Lianen, verlichting, filtering. De inrichting word vergeleken met de natuur zodat we een zo natuurlijk mogelijk terrarium bouwen.
  • Voedseldieren kweek en hun verzorging.
  • Bromelia's, Tillandsia's, varens en vele andere planten worden behandeld en de dieren zoals pijlgifkikkers, hagedissen, nachtkikkers.
  • Het geheel vergeleken met de natuur. We sluiten de lezing af met een bezoek aan de biotopen in de oerwouden van Suriname 2002 die middels van een klank-diashow aan u worden gepresenteerd.

Zoals altijd is een ieder van harte welkom op 12 oktober vanaf 20 uur van De Kadans aan de St. Jozefstraat 1 te Best. De lezing begint om 20u30.

Ook deze keer zullen we in een zaal op de eerste verdieping bijeenkomen. Dit is vermoedelijk weer zaal Braam, maar kijk in ieder geval op het scherm bij de ingang waar de bijeenkomst van Vivarium zal zijn!

Wij hopen op een grote opkomst!

Namens de activiteitencommissie,
Ferdie Gosselink en Eric van de Meerakker.

Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
Aquabeek
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2022 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging  Informatie  Aanmelden  AVG/Privacy  Nieuwsbrief  Agenda  District  Kalender  Archief  Bibliotheek  Links  –   Vorige pagina  Bovenkant pagina