Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
 
Informatie
Aanmelden
AVG/Privacy
 
Nieuwsbrief
Agenda
District
 
Kalender
 
Archief
Bibliotheek
Links
 
Bestuur
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| okt | nov | dec | 2019 | jan | feb | mrt | apr | mei | juni | juli | aug | sep |

Oktober

7 oktober t/m 2 december: tentoonstelling Siervis Oosterhout

Van zondag 7 oktober tot en met zondag 2 december organiseert De Siervis te Oosterhout ter gelegenheid van hun veertigjarig bestaan "De Congo stroomt door Oosterhout, een tentoonstelling die duizenden liters water per uur verzet" in het Milieu Educatief centrum en Kinderboerderij (MEK) aan de Veerseweg 100 te 4901 ZE Oosterhout (NB). Open van 10 tot 17 uur, op maandagen gesloten, toegang gratis. Meer informatie op www.desiervis.nl.

13 t/m 20 oktober: Aquariumshow Terneuzen

Van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 oktober organiseert aquariumvereniging De Albino Zwaarddrager Terneuzen ter gelegenheid van haar zeventigjarig jubileum de "AQUA-TER 2018" een groots opgezette aquariumshow aan de Axelsestraat 122 (tegenover Dierenwereld XL) in Terneuzen. Open op zaterdag van 10u30 tot 17 uur, op weekdagen van 15 uur tot 21u30, op zondag gesloten, entree € 3,–,kinderen 4–12 jaar € 3,–. Meer informatie op avdealbinozwaarddrager.nl.

20 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

28 oktober: Open huis Zilverhaai Beringen (B)

Op zondag 28 oktober organiseert Zilverhaai Beringen een open deur dag met beurs in zaal De Kardijk aan het Burgemeester Heymansplein 14 te 3581 Beverlo (België). Open van 10 tot 16 uur. Meer informatie op www.zilverhaai.be.

28 oktober: Terra Fair Sint-Niklaas (B)

Op zondag 28 oktober organiseert Terra Fair een terrariumbeurs in het Bau-Huis aan de Slachthuisstraat 60 te Sint-Niklaas (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 6 jaar gratis. Meer informatie op petevents.wixsite.com/terrafair.

November

3 november: bijeenkomst IRG-Nederland Best

Op zaterdag 3 november organiseert IRG-Nederland, de Nederlandse afdeling van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap een bijeenkomst met ruilbeurs en lezing in zaal Kraaihei van buurthuis Kadans van Welzijn Best Oirschot aan de Sint Jozefstraat 1, 5684 TS Best (buslijn 3). Open vanaf 13u30 met gelegenheid voor het uitwisselen van vissen en planten, het programma begint om 14u. Toegang gratis. Meer informatie via website www.irg-nederland.nl.

3 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 3 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

3 november: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 3 november organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst+ in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

3 en 4 november: Aquarium- en terrariumtentoonstelling Boom (B)

Op zaterdag 3 en zondag 4 november organiseert De Minor Rupel-Vaartland haar 37e Tropenweelde, een aquarium- en terrariumtentoonstelling in Industriezone III Hoek 76 te 2850 Boom (België). Open op zaterdag van 9 tot 22 uur, op zondag van 9 tot 21 uur.

4 november: Aquariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 4 november organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot en met 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

4 november: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 4 november organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

10 november: infodag/siervisbeurs Wuppertal (D)

Op zaterdag 10 november organiseert de aquarium- en terrariumvereniging van Wuppertal ter gelegenheid van hun zeventigste verjaardag een infodag met siervisbeurs in Gemeindesaal Hottenstein aan de Wittener Strasse 146-148 te 42279 wuppertal (Ortsteil Nächstebreck, Duitsland). Gratis entree, mooie tombola, alle loten prijs. Open van 14 tot 17 uur, toegang gratis. Meer informatie op www.gatw.de

10 t/m 18 november: Jubileumtentoonstelling Betta Dendermonde (B)

Op zaterdag 10 tot en met zondag 18 november organiseert Betta in samenwerking met de verenigingen van de FAK en OVAT een grote jubileumtentoonstelling in Hangar 43 aan de Fabrieksstraat 43 te Dendermonde (Baasrode, België). Open van 14 tot 21 uur, op zondagen vanaf 10 uur, laatste dag tot 19 uur. Meer informatie op website www.betta.be.

11 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 11 november organiseert De Siervis Leuven alweer de 24e "Dag van de Kweekcentrale," de grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

17 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 17 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

24 en 25 november: Vivarium 2018 Rosmalen

Op zaterdag 24 en zondag 25 november vindt de tiende editie plaats van de Vivarium beurs, dit jaar in het Autotron aan de Graafsebaan 133 te Rosmalen. Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

24 en 25 november: Discuskampioenschap

Op zaterdag 24 en zondag 25 november organiseren De Discusvrienden hun elfde discuskampioenschap op de Vivarium beurs in het Autotron aan de Graafsebaan 133 te Rosmalen. Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op website discusvrienden.be.

December

1 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 1 december organiseert Zoo Zajac in samenwerking met Dennerle een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

1 december: Aquaristika beurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 1 december organiseert aquariumvereniging Bayer Leverkusen een beurs voor zoetwateraquaristiek – siervissen, ongewervelden, planten en toebehoren – met terrariumbeurs in de Bürgerhalle Leverkusen-Wiesdorf aan de Hauptstrasse 150 te 51373 Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie op www.aquaterralev.de.

2 december: Aquariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 2 december organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot en met 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

15 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Januari 2019

Februari 2019

Maart 2019

April 2019

Mei 2019

Juni 2019

Juli 2019

Augustus 2019

25 augustus 2019: Aquarium-, terrarium- & vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert Oostende Platy de 23e editie van de "Aquarium-, Terrarium- en vijverbeurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Elisabethlaan 32 te 8400 Oostende (België). Ook met Bonsaï en orchideeën. Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

September 2019

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
AquaBeek
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2018 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging  Informatie  Aanmelden  AVG/Privacy  Nieuwsbrief  Agenda  District  Kalender  Archief  Bibliotheek  Links  Terug naar vorige pagina  Naar begin van pagina