Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
 
Informatie
Aanmelden
AVG/Privacy
 
Nieuwsbrief
Agenda
District
 
Kalender
 
Archief
Bibliotheek
Links
 
Bestuur
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| aug | sep | okt | nov | dec | 2019 | jan | feb | mrt | apr | mei | juni | juli |

Augustus

17 t/m 19 augustus: Holland Koi Show Arcen

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de zesentwintigste Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen aan de Lingsforterweg 26 te Arcen. Open van 9u30 tot 18 uur. Kijk voor meer informatie op www.hollandkoishow.nl.

24 t/m 26 augustus: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus organiseert Killi Fish Nederland al weer de eenenveertigste Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Ook dit jaar weer in samenwerking met Poecilia, de vereniging levendbarende tandkarpers. Toegang gratis, op zaterdag open van 10 uur tot 18 uur, met diverse lezingen en om 16 uur een veiling van nieuwe en zeldzame soorten. Op zondag is de tentoonstelling open van 9 uur tot 10u30, om 11 uur volgt de veiling van de tentoongestelde vissen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

25 en 26 augustus: Tilburgse Terrarium Dagen

Dierenpark De Oliemeulen organiseert op zaterdag 25 en zondag 26 augustus de Tilburgse Terrarium Dagen in Dierenpark De Oliemeulen aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg. "1500 vierkante meter aan stands met verenigingen, reptielen, geleedpotigen, amfibieën en benodigdheden." Meer informatie is te vinden op www.oliemeulen.nl.

26 augustus: Aquarium-, terrarium- & vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 26 augustus organiseert Oostende Platy de 22e editie van de "Aquarium-, Terrarium- en vijver beurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Elisabethlaan 32 te Oostende (België). Ook met Bonsaï en orchideeën. Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

September

1 september: Aquaristika beurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 1 september organiseert aquariumvereniging Bayer Leverkusen een beurs voor zoetwateraquaristiek – siervissen, ongewervelden, planten en toebehoren – met terrariumbeurs in de Bürgerhalle Leverkusen-Wiesdorf aan de Hauptstrasse 150 te 51373 Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie op www.aquaterralev.de.

1 t/m 3 september: Siervisshow Schoten (B)

Van zaterdag 1 tot en met maandag 3 september organiseert Pristella - Schoten haar siervisshow 2018 met permanente ruilbeurs en een gaststand met vleesetende planten in zaal Don Bosco aan de Hendrik Consciencestraat 2 te Schoten (België). Open van 10 tot 18 uur, maandag vanaf 14 uur. Meer informatie op www.ahvpristella.be.

2 september: Reptilica Rotterdam

Op zondag 2 september organiseert Reptilica een terrariumbeurs in Sportcentrum de Wilgenring aan de Melanchtonweg 70 te Rotterdam. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

8 september: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 8 september organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

15 september: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 15 september organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

15 t/m 17 september: Aqua-show 2018 Hoboken (B)

Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 september organiseert Gracilis Hoboken de jaarlijkse aquarium- en vivariumtentoonstelling in de tuin van het clublokaal aan de kioskplaats 7 te Hoboken (België). Gratis entree van 9 tot 18 uur. Meer informatie op www.gracilis.info.

16 september: Reptilica Hilversum

Op zondag 16 september organiseert Reptilica een terrariumbeurs in de Dudok Arena aan de Arena 301 te Hilversum. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

28 t/m 30 september: Aqua Expo dagen 2018 Dortmund (D)

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september organiseert DPS Verlag de Aqua Expo dagen 2018, een informatie- en verkoopbeurs in de Galopprennbahn aan de Rennweg 70 te Dortmund Wabel (Duitsland), met het vierde Europese Discuskampioenschap, de Duitse Internationale Garnalen Contest en de derde editie van de Europese Nano Aquascaping Competition. Open van 10 tot 18 uur (op vrijdag vanaf 13 uur), toegang € 9,– (op vrijdag € 7,–) , kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie op website www.aqua-expo-tage.de.

30 september: Naturaria fair 2018 Antwerpen (B)

Op zondag 30 september organiseren Terra en Aquatom alweer de zeventiende Naturaria fair ruilbeurs in het bouwcentrum van de Antwerp Expo (Hal 3 – Inkom 1) aan de J. v. Rijswijcklaan 191 te 2020 Antwerpen (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 9,–, kortingsbon voor € 1,– te vinden op de flyer en de website. Info: www.naturaria-fair.be.

30 september: Aquariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 30 september organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot en met 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

Oktober

3 oktober: Reptielenbeurs Recklinghausen (D)

Op woensdag 3 oktober organiseert Reptilienboersen.de een internationale terrariumbeurs in de Vestlandhalle aan de Kurt-Oster-Strasse 2 te Recklinghausen (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

6 oktober: Discusdagen Duisburg (D)

Op zaterdag 6 oktober organiseert Zoo Zajac een discusdag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Gedetailleerde informatie is te vinden op de website zajac.de.

7 oktober: Kikkerdag Nieuwegein

Op zondag 7 oktober organiseert Dendrobatidae Nederland hun 61e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

7 oktober: Reptilica Arnhem

Op zondag 7 oktober organiseert Reptilica een terrariumbeurs in de Eusebiuskerk aan het Kerkplein 1 te Arnhem. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

20 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

28 oktober: Open huis Zilverhaai Beringen (B)

Op zondag 28 oktober organiseert Zilverhaai Beringen een open deur dag met beurs in zaal De Kardijk aan het Burgemeester Heymansplein 14 te 3581 Beverlo (België). Open van 10 tot 16 uur. Meer informatie op www.zilverhaai.be.

28 oktober: Terra Fair Sint-Niklaas (B)

Op zondag 28 oktober organiseert Terra Fair een terrariumbeurs in het Bau-Huis aan de Slachthuisstraat 60 te Sint-Niklaas (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 6 jaar gratis. Meer informatie op petevents.wixsite.com/terrafair.

November

3 november: bijeenkomst IRG-Nederland Best

Op zaterdag 3 november organiseert IRG-Nederland, de Nederlandse afdeling van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap een bijeenkomst met ruilbeurs en lezing in zaal Kraaihei van buurthuis Kadans van Welzijn Best Oirschot aan de Sint Jozefstraat 1, 5684 TS Best (buslijn 3). Open vanaf 13u30 met gelegenheid voor het uitwisselen van vissen en planten, het programma begint om 14u. Toegang gratis. Meer informatie via website www.irg-nederland.nl.

3 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 3 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

3 november: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 3 november organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

4 november: Aquariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 4 november organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot en met 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

4 november: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 4 november organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

10 t/m 18 november: Jubileumtentoonstelling Betta Dendermonde (B)

Op zaterdag 10 tot en met zondag 18 november organiseert Betta in samenwerking met de verenigingen van de FAK en OVAT een grote jubileumtentoonstelling in Hangar 43 aan de Fabrieksstraat 43 te Dendermonde (Baasrode, België). Open van 14 tot 21 uur, op zondagen vanaf 10 uur. Meer informatie op website www.betta.be.

11 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 11 november organiseert De Siervis Leuven alweer de 24e "Dag van de Kweekcentrale," de grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

17 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 17 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

24 en 25 november: Vivarium 2018 Rosmalen

Op zaterdag 24 en zondag 25 november vindt de tiende editie plaats van de Vivarium beurs, dit jaar in het Autotron aan de Graafsebaan 133 te Rosmalen. Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

24 en 25 november: Discuskampioenschap

Op zaterdag 24 en zondag 25 november organiseren De Discusvrienden hun elfde discuskampioenschap op de Vivarium beurs in het Autotron aan de Graafsebaan 133 te Rosmalen. Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op website discusvrienden.be.

December

1 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 1 december organiseert Zoo Zajac in samenwerking met Dennerle een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

1 december: Aquaristika beurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 1 december organiseert aquariumvereniging Bayer Leverkusen een beurs voor zoetwateraquaristiek – siervissen, ongewervelden, planten en toebehoren – met terrariumbeurs in de Bürgerhalle Leverkusen-Wiesdorf aan de Hauptstrasse 150 te 51373 Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie op www.aquaterralev.de.

2 december: Aquariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 2 december organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot en met 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

15 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Januari 2019

Februari 2019

24 februari 2019: Jaarmarkt Daphnia Boxtel

Op zondag 24 februari 2019 organiseert Daphnia Boxtel weer de vanouds bekende jaarmarkt in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof 1 te Boxtel. Meer informatie volgt op website daphniaboxtel.nl.

Maart 2019

April 2019

Mei 2019

Juni 2019

Juli 2019

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
AquaBeek
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2018 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging  Informatie  Aanmelden  AVG/Privacy  Nieuwsbrief  Agenda  District  Kalender  Archief  Bibliotheek  Links  Terug naar vorige pagina  Naar begin van pagina