Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
 
Informatie
Aanmelden
AVG/Privacy
 
Nieuwsbrief
Agenda
District
Kalender
 
Archief
Historisch
Bibliotheek
Links
 
Bestuurslogin
 
Vorige pagina

Uitnodiging

Vivarium lezing 14 september

(Wegens omstandigheden is de Vivariun nieuwsbrief van september vertraagd en zou daardoor niet op tijd zijn om jullie uit te nodigen voor de lezing op 14 september. Vandaar nu dit mailtje.)

Lezing 14 september: Wilfied van der Elst: "Vissen van eigen bodem"

Op dinsdag 14 september a.s. presenteert de heer Wilfried van der Elst voor onze vereniging een lezing over inheemse vissen. Wilfried is niet alleen aquariumliefhebber maar ook medewerker van de aquariumafdeling van de Zoo van Antwerpen, hij is zelfs op TV te zien voor de Zoo. Maar bovenal geeft hij prima lezingen!

De heer van der Elst schrijft over deze lezing:

Over deze lezing heb ik vijf jaar gedaan om hem samen te stellen. Het bleek een hele klus om de diverse soorten die in eigen land voorkomen te vinden en te fotograferen. Er zwemt meer dan je denkt in ons landje. Alhoewel we veel van tropische vissen weten, blijkt onze kennis van onze eigen vissen zeer pover.

Over deze lezing zijn achteraf de reacties in de aard van "het was interessanter dan we dachten!"

Zoals altijd is een ieder van harte welkom op 14 september vanaf 20 uur van De Kadans aan de St. Jozefstraat 1 te Best. De lezing begint om 20u30.

Opgelet: vanwege een in de vakantie gesprongen hoofdwaterkraan wordt er in de Kadans momenteel druk gewerkt om de waterschade te herstellen. Daarom zullen we deze keer niet in onze vaste zaal zitten, in plaats daarvan zullen we in een zaal op de eerste verdieping bijeenkomen. Dit is vermoedelijk zaal Braam, maar kijk in ieder geval op het scherm bij de ingang waar de bijeenkomst van Vivarium zal zijn!

Wij hopen op een grote opkomst!

Namens de activiteitencommissie,
Ferdie Gosselink en Eric van de Meerakker.

Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
Aquabeek
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2022 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging  Informatie  Aanmelden  AVG/Privacy  Nieuwsbrief  Agenda  District  Kalender  Archief  Bibliotheek  Links  –   Vorige pagina  Bovenkant pagina