Daphnia-Vivarium Logo DAPHNIA-VIVARIUM
Voorpagina
 
Vereniging
 
Informatie
Aanmelden
AVG/Privacy
 
Nieuwsbrief
Agenda
Kalender
 
Beurs
> reglement
> inschrijven
> stands
 
Archief
Historisch
Links
 
Bestuurslogin
 
Vorige pagina

DAPHNIA-VIVARIUM INFORMATIE

Heeft u interesse om een zoetwateraquarium in te richten, met diverse waterplanten, rotspartijen en prachtig gevormde stukken kienhout? Kortom een bak waarin uw visjes maar al te graag voor nageslacht willen zorgen?

Of droomt u van een zeeaquarium met een prachtig tropisch rif, waarin zeeanemonen hun tentakels uitspreiden om prooi te verschalken? Maar waarin ook prachtige vissen sierlijk rondzwemmen op zoek naar voedsel? Een aquarium met schijnbaar dode stenen waaruit langzaam vele vormen van leven tevoorschijn komen?

Misschien wilt u wel een kabbelend watertje in uw tuin? Dat mooie zachte geluid waar u bij wegdroomt op een mooie zomeravond? Na een drukke dag stelt uw prachtige openlucht-biotoop u in staat zich te "onthaasten." Kijkend naar het vijvertje waar het watertje in uitmondt, denkt u met plezier terug aan de suggesties van leden van de vereniging. Suggesties die u heeft gekregen om vijver en waterval in biologisch evenwicht te krijgen en vooral te houden, zonder dat het u onnodig veel tijd en geld kost. Dus geen dure middelen, flesjes en potjes, die we volgens de tv absoluut nodig hebben.

Of nog anders, heeft u ooit de aaibaarheid van een hagedis gezien? De ogen die dicht gingen tijdens het kriebelen? Nog een fascinerende tak van onze hobby, misschien wel in combinatie met een aquarium (we spreken dan van een paludarium). Of "gewoon" apart in een vochtig of droog terrarium, uiteraard voorzien van daarvoor geschikte planten.

Dit alles lijkt misschien op een sprookje, maar is ook voor u mogelijk. U en uw gezinsleden kunnen ook zo'n sieraad thuis bewonderen. Groot of klein, dat maakt niet uit. Maar hoe te beginnen denkt u? Naar een winkel zonder kennis kan heel duur zijn en kan leiden tot veel teleurstelling.

Van aquariumvereniging Daphnia-Vivarium staan alle leden klaar om u met raad en daad bij te staan!

Er zijn meerdere manieren om lid te worden

Als u besluit alleen lid te worden van Daphnia-Vivarium betaalt u daarvoor slechts € 35,– per jaar, plus eenmalig een inschrijfgeld van € 5,–. Voor gezinsleden en jeugd zijn er speciale regelingen.

U kunt ook lid worden van Daphnia-Vivarium in combinatie met de NBAT, de Nederlandse Bond Aqua Terra. U betaalt per jaar voor het lidmaatschap van Daphnia-Vivarium met de NBAT, inclusief het blad Het Aquarium digitaal, € 51,–. Als u ook het blad Het Aquarium van de NBAT op papier wilt ontvangen, dan betaalt u daarvoor € 25,– extra. (Deze bedragen gelden voor 2023 maar kunnen per jaar worden aangepast.)

Wat bieden wij voor dat geld?

  • Iedereen ontvangt negen maal per jaar onze nieuwsbrief (per email), boordevol actuele informatie in onze vereniging en onze hobby.
  • Als u ook lid wordt van de NBAT ontvangt u acht maal per jaar hun prachtige tijdschrift in kleur. Tevens komt de NBAT landelijk op voor de belangen van uw hobby. We vertellen u ook graag over de verdere voordelen van het bondslidmaatschap.
  • Als lid van Daphnia-Vivarium en/of de NBAT is het mogelijk bij een aantal winkels aantrekkelijke kortingen te krijgen.
  • Maandelijks een verenigingsavond in Residentiehuis Elisabethsdael aan de Mgr. Bekkersstraat 6 in Boxtel. Op deze avonden wisselen de leden hun ervaringen uit en wordt er onder het genot van een kop koffie, thee, wat fris of een biertje gediscussieerd over de hobby, een workshop gehouden of genoten van een lezing.
  • Excursies, huiskameravonden en keuringen.

Dus u woont in de regio van Eindhoven-Boxtel?

Pak de telefoon (0499 - 329 126) of gebruik het inschrijfformulier op onze website en word lid!

Toch nog koudwatervrees?

Bellen voor meer informatie kan, maar u kunt ook mailen of het inschrijfformulier gebruiken om alleen informatie aan te vragen.

  • Telefoon: 0499 - 329 126
  • Mail:
  • Website: www.daphnia-vivarium.nl
Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
Aquabeek
Hier had uw

kunnen staan!
Aquariumgek
Aquarium Coenen
©2023–2024
Daphnia-Vivarium
 en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging  Informatie  Aanmelden  AVG/Privacy  Nieuwsbrief  Agenda  Kalender  Archief  Historisch  Links  –   Vorige pagina  Bovenkant pagina